Sluit je aan bij de Club van 100!

Je kan als bedrijf of particulier lid worden van de Club van 100, 
de vrienden van het Trampolinecentrum Aalsmeer.

Middels een donatie van 100 euro kan jij een stukje adopteren van het Trampolinecentrum. We verkopen maar liefst 100 ‘stukjes’ van het Trampolinecentrum, daarmee willen we 10.000 euro ophalen welke direct geïnvesteerd zal worden in de verbouwing van het Trampolinecentrum.

Na het adopteren van één of meerdere delen van het Trampolinecentrum zal je met naam en/of bedrijf genoemd worden op ons herinneringsbord welke zal hangen in de entree. Hiermee zal je tot in de eeuwigheid geëerd worden voor je bijdrage.

*Dit is een concept tekening. Deze kan afwijken van het eindresultaat.

Adopteer een deur!

U kunt namens uw bedrijf een donatie leveren aan het Trampolinecentrum in ruil voor ‘Uw eigen deur’.

Heel letterlijk, een eigen deur! Bij een donatie van 1.000 euro krijgt u als bedrijf de mogelijkheid om uw eigen deur te bedrukken met reclame. Deze deur is voor de komende vijf jaar aan beide kanten volledig voor u. Daarna zullen deze deuren opnieuw ‘verkocht’ worden aan belangstellenden of u kunt de deur behouden door nogmaals een donatie te doen.

Het trampolinecentrum heeft op dit moment plek voor maar liefst 6 deuren welke voor alle bezoekers te zien zijn. Waarvan drie* in de hal van de entree en drie in de sporthal zelf.


*De toegangsdeur van de hoofdentree mag alleen bedrukt worden aan de binnenzijde.